Els interns de Brians faran uniformes per abastir els hospitals durant l'emergència i la bugaderia del centre renta els uniformes del personal sanitari

Societat.

És la roba que utilitzaran els professionals jubilats, els acabats de llicenciar i els estudiants d’últim any que s’estan incorporant al sistema sanitari.
És la roba que utilitzaran els professionals jubilats, els acabats de llicenciar i els estudiants d’últim any que s’estan incorporant al sistema sanitari.

Els tallers dels centres penitenciaris fabricaran 32.000 uniformes sanitaris per abastir els hospitals durant l’emergència del coronavirus.

És un encàrrec especial de l’Institut Català de la Salut (ICS) per dotar de roba de treball els professionals de la sanitat jubilats, acabats de llicenciar i els estudiants d’últim any que s’estan incorporant al sistema sanitari per combatre el COVID19.

La comanda inclou la fabricació de bates, camises, jaquetes i pantalons. La producció es porta a terme als tallers que hi ha als centres penitenciaris de Quatre Camins, a la Roca del Vallès (Vallès Oriental), Brians 1, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) i Ponent, a Lleida (Segrià).

La fabricació començarà els pròxims dies, les entregues a l’ICS s’aniran fent setmanalment, cal recordar que a banda d’aquest encàrrec específic, les presons catalanes ja fabriquen des del 2008 els uniformes i la roba de l’ICS.

Els interns produeixen anualment unes 430.000 unitats de diferents peces de roba d’hospital; entre les qual, bates, pantalons, mantes, tovalloles, llençols o camises de dormir.

D’altra banda, el personal de les bugaderies de les presons està utilitzant productes de desinfecció més potents per rentar la roba dels interns. La freqüència de neteja de la roba també ha augmentat.

La bugaderia de Brians 2 ha començat a rentar els uniformes del personal sanitari del Centre perquè els professionals no se’ls hagin d’emportar a casa seva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article