El PSC del Baix Llobregat creu que davant la crisi del COVID-19 “són els Ajuntaments els que estan donant resposta a les necessitats”

Política.

El Secretariat del PSC del Baix Llobregat ha mantingut una reunió telemàtica per gestionar la crisi del #covid19 a la comarca.
El Secretariat del PSC del Baix Llobregat ha mantingut una reunió telemàtica per gestionar la crisi del #covid19 a la comarca.

El primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda ha lamentat que “aquesta crisi demostra que estalviar diners a cort termini retallant en temes tan importants com la sanitat ens provoca un cost molt més elevat al futur”.

Poveda, en aquest sentit ha reclamat, “unitat entre totes les administracions per poder combatre aquesta crisi”. “El sistema sanitari està desbordat i necessita més ajuda, necessitem plans de xoc per pal•liar la situació” ha reblat el secretariat del PSC del Baix Llobregat.

També s’han explicat al Secretariat les reunions que alcaldes i alcaldesses tenen telemàticament dos cops al dia en les que es comparteixen temes importants com la gestió de les targetes de les beques menjador, la preocupació per l’estat de les residències, per la situació de les famílies vulnerables i procurar que tinguin accés als serveis socials.

S’estan promovent des dels municipis del Baix Llobregat ajudes i seguiment a majors de 70 anys que viuen sols, així com la donació de mascaretes i material a hospitals i centres de salut i serveis petits com el de reparacions d’urgències a domicili o compres alimentàries a qui ho necessiti.

Per últim Poveda ha valorat positivament la tasca dels ajuntaments facilitant el teletreball i també del PSC del Baix Llobregat que “fa un esforç com a organització per informar de les accions i decisions que es porten a terme així com per fer plans de seguiment dels i de les companyes, en especial de la gent gran”. El secretari del PSC comarcal ha recordat que “la solidaritat és inherent al socialisme i avui més que mai hem de ser exemple”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article