29 denúncies de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei per incomplir el confinament entre elles detectar passejos intermunicipals

Societat.

Des que es va declarar l’estat d ‘alarma  pel coronavirus, s’ha sancionat gairebé una trentena de persones.
Des que es va declarar l’estat d ‘alarma pel coronavirus, s’ha sancionat gairebé una trentena de persones.

La Guàrdia Urbana està fent controls diaris a la via pública –a les vies de circulació, als parcs i jardins, a Collserola, al passeig fluvial... entre altres punts estratègics del municipi– per tal d’assegurar el compliment de l’estat d’alarma, decretat el passat 14 de març.

Des de fa 10 dies, a Molins de Rei s’han registrat un total de 29 denúncies contra la ciutadania per incomplir amb les mesures del confinament domiciliari.

Els agents expliquen que s’han obert diligències per passejar el gos amb família, consumir alcohol en un espai públic, reunir-se amb els amics en un espai per escoltar música tots plegats o bé, fer esport amb bicicleta entre Cervelló i Sant Just Desvern.

A més a més, en aquest controls regulars, des del 17 de març han estat identificades 451 persones –tot i que cap d’aquestes ha estat detinguda– i 291 vehicles han estat aturats.

Aquests recorden que circular en aquests moments per la via pública sense motiu autoritzat, circular amb vehicle sense motiu autoritzat o reunir-se en espais tancats és motiu de sanció econòmica.

L’incompliment de l’estat d’alarma a Molins de Rei, significa una sanció, d’entre els 601€ i els 30.000€, per contenir la propagació del virus i protegir els col•lectius més vulnerables, s' han de complir amb les normes establertes, "el més important no és la multa, sinó la salut de tots i totes. Sigues responsable i queda’t a casa!."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article