Castelldefels ajorna impostos i modifica el calendari fiscal amb motiu de l'estat d'alarma

Societat.

L'Organisme de Gestió Tributària ofereix atenció telefònica i telemática.
L'Organisme de Gestió Tributària ofereix atenció telefònica i telemática.

Amb motiu de l'estat d'alarma decretat pel Govern central a causa de la crisi generada per l'expansió del coronavirus, l'Ajuntament de Castelldefels va aprovar el passats 15 i 26 de març dues resolucions d'Alcaldia mitjançant les quals s'aplacen els pagaments dels principals impostos i taxes a la ciutat.

Pel que fa a l' Impost sobre els Béns Immobles(IBI), per exemple, es retarden els dos pagaments fraccionats primers domiciliats als mesos de juny i agost, el termini per als pagaments no domiciliats serà del 2 de juny al 7 de setembre.

També s'ajornen els pagaments de l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica, més conegut com l'impost de circulació, aquest s'amplia al 6 de juliol i els pagaments domiciliats també s'ajornen als primers dies de juliol.

El mateix succeix amb la Taxa d'Ocupació de Via Pública de quioscos, marquesines, rètols indicatius d'hotels i mercat setmanal (mercadillo).

Pel que fa a la de taules i cadires, mostres comercials, neveres, etc... passa a tres pagaments fraccionats d'aquells que el tinguin domiciliat començant a primers d'agost, i s'ajorna el pagament no domiciliat fins al 5 de novembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article