Begues proposa mesures més restrictives pel confinament respecte els comerços i les mascotes

Societat.

S'apel•la a la col•laboració de la ciutadania i reduir encara més les sortides al carrer per atendre necessitats bàsiques.
S'apel•la a la col•laboració de la ciutadania i reduir encara més les sortides al carrer per atendre necessitats bàsiques.

L’Ajuntament de Begues segueix dia a dia l’evolució de l’actual situació d’emergència, ampliant les mesures de prevenció i establint noves recomanacions a la ciutadania.

En aquest sentit, es recomana als comerços que mantenen oberta la seva activitat que limitin el seu horari comercial de venda i atenció al públic, concentrant-lo en la franja de 9.00 a 19.00h.

D’aquesta manera es redueix el risc d’exposició del personal que treballa als establiments i es faciliten les tasques de neteja i desinfecció a porta tancada.

També es recomana a les persones propietàries d’animals de companyia que limitin el passeig de les seves mascotes a un radi de 100 metres a la rodona del domicili de residència.

Pel que fa a la gestió dels residus, s’ha decretat el tancament de la Deixalleria municipal, que fins ara es mantenia oberta encara en horari de matí.

Alhora, es recorda a la ciutadania la necessitat d’usar els contenidors únicament per a residus domiciliaris, evitant deixalles d’esporga i voluminosos fins a la finalització de la situació d’emergència.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article