L’ oferta de transport públic es redueix al 52% i una restricció més dràstica de les actuacions als parcs i platges metropolitans

Societat.

Dilluns l'afluència al Bus Metropolità i al Nit Bus va ser del 92% menys respecte d'un feiner normal.
Dilluns l'afluència al Bus Metropolità i al Nit Bus va ser del 92% menys respecte d'un feiner normal.

L’AMB està aplicant les mesures corresponents de desinfecció dels vehicles així com les mesures pertinents per protegir els conductors.

L’objectiu de l’AMB és ajustar l’oferta en aquelles línies i períodes horaris que actualment tenen menys demanda i que es preveu que en els propers dies encara en tinguin una mica menys, considerant el nou decret del govern central.

Aquests darrers dies, l’afluència del servei de Bus Metropolità ha estat un 90 % inferior respecte del que és habitual, i la del Nitbus, d’un 95 % menys.

En el cas del Bus Metropolità diürn es prestarà un servei equivalent al 52 % d’un dia feiner normal. Concretament, l’AMB rebaixarà, a partir d’ avui dimecres, un 9 % més l’oferta d’aquest servei, que fins ara era un 60 % inferior a l’oferta habitual dels dies feiners i el cap de setmana es faran ajustos molt puntuals.

En el cas del servei del Nitbus, que actualment consta de 21 línies diferents i arriba a 18 localitats de la metròpolis de Barcelona, en general es reduirà l’oferta al 38 % a partir de la nit de dimecres a dijous i se suspendran temporalment tres línies concretes, que tenen una demanda gairebé nul•la o alternatives de transport amb altres línies.

Per tant, a partir de dimecres, la freqüència de pas de la majoria de línies de Nitbus serà d’entre 40 i 60 minuts, depenent la línia. D’altra banda, les línies N10, N18 i N26 se suspenen temporalment. La línia N18 té com a alternatives la N16 i la N17, i la línia N26 té com a alternativa la N6.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article