Crida des del Prat perquè l’ exèrcit netegi la Residència i Centre de Dia de gent gran Onze de Setembre

Societat.

Aeroport del Prat: De moment els militars només estan fent serveis de desinfecció a Catalunya però hi ha veus que malfien de la seva presència.
Aeroport del Prat: De moment els militars només estan fent serveis de desinfecció a Catalunya però hi ha veus que malfien de la seva presència.

L'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha adreçat una carta a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, per tal que es destinin efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) a tasques de desinfecció de la Residència i Centre de Dia Onze de Setembre.

Aquest centre, que disposa de 90 places de residència assistida, està ubicat a l'av. de l'Onze de Setembre de la nostra ciutat, al costat del Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa.

La directora de la residència, Evelyn Vizuete, ha demanat ajuda a l'Ajuntament davant del context d'epidèmia per coronavirus que patim, i que amenaça especialment les residències de gent gra, en aquest equipament en concret, ja s'han registrat casos de positius i dos decessos per la malaltia.

Tot i que la residència és competència de la Generalitat, l'Ajuntament ha estat al seu costat des de l'inici de la crisi pel coronavirus i ha recollit i donat material de protecció per al personal que hi treballa, el consistori també ha col•laborat per trobar professionals que es puguin incorporar a treballar a la residència.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article