El laboratori de noves tecnologies municipal amb impressores 3D de Sant Andreu de la Barca ha fabricat cinquanta mascares per us sanitari

Societat.

La localitat te aquesta eina des del mes de desembre.
La localitat te aquesta eina des del mes de desembre.

Aquest material es repartirà entre els professionals del CAP, del CUAP i de les residències per a persones grans de la ciutat.

Les màscares i les viseres de protecció, un dispositiu semblant a les viseres de protecció que fan servir els soldadors, es van començar a fabricar a finals de la passada setmana.

La iniciativa s’ha obert a persones de la ciutat que disposin de la tecnologia necessària per poder fabricar aquest material. Són els anomenats Coronavirus makers, una comunitat virtual creada espontàniament a través de les xarxes socials, que fan materials a través de la tecnologia 3D.

Cada voluntari que vulgui participar de forma altruista i voluntària es pot posar en contacte amb l’Ajuntament mitjançant l’adreça participa@sabarca.cat

L’Ajuntament s’encarrega del lliurament del material i de la recollida a casa dels makers de les viseres així com de la seva desinfecció abans de portar-les als centres sanitaris.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article