Els Caramellaires de La Passió d’ Esparreguera organitzen per dissabte una “cantada confinada”

Societat., Cultura.

La situació de confinament està fent despertar la imaginació.
La situació de confinament està fent despertar la imaginació.

Enguany també faran que siguin un petit homenatge al recentment desaparegut mestre Josep Borràs, autor de les caramelles esparreguerines i també de la música de la Passió d'Esparreguera.

La cantada excepcional d'aquest any, se celebrarà als balcons i finestres de la vila, i ho han batejat amb el nom de "Cantada confinada", els Caramellaires de La Passió d'Esparreguera convoquen a tots els esparreguerins i esparreguerines que ho vulguin aquest proper dissabte 11 d'abril a les 6 de la tarda als balcons i finestres de cada casa.

Per poder cantar tots alhora i perquè la cantada sigui tot un èxit, comptem amb l'ajuda de Ràdio Esparreguera a través del dial 89.4 on ens posaran les cançons i tots des de casa nostra podrem seguir la cantada.

És important seguir la cantada des del balcó i amb una ràdio convencional, recomanem no connectar-se via aparells digitals, com tampoc si connecteu uns altaveus, fer-ho via Bluetooth, per evitar que hi hagi el retard del delay.

Les Caramelles d'Esparreguera 2020 volen ser també un particular homenatge a qui ha estat l'ànima d'aquesta tradició durant molts anys i qui ha estat l'autor de les cèlebres melodies i de bona part de les lletres, el mestre Josep Borràs i Farrés, qui va morir el passat diumenge de Rams a l'edat de noranta anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article