Els alcaldes del Baix Llobregat Nord es coordinen per fer reunions periòdiques i gestionar la crisi sanitària des de la proximitat

Política.

L’ Hospital de Martorell és un dels punts més importants d’ infeccions de Catalunya, ja que dóna servei a 160.000 persones.
L’ Hospital de Martorell és un dels punts més importants d’ infeccions de Catalunya, ja que dóna servei a 160.000 persones.

Alcaldes del Baix Llobregat Nord s’han reunit per videoconferència i així iniciar una ronda de trobades periòdiques per abordar diferents aspectes de la crisi generada pel coronavirus.L’objectiu és coordinar, junt amb el Consell Comarcal, els recursos que comparteixen aquests municipis.

En aquesta primera reunió s’ha acordat la creació d’una mesa de coordinació integrada a més pel Departament de Salut de la Generalitat, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’Hospital de Martorell.

La coordinació passa per compartir recursos i propostes que permetin donar una resposta ràpida i de manera coordinada. Cal tenir en compte que aquests municipis comparteixen un recurs sanitari bàsic com és l’Hospital Comarcal Sant Joan De Déu de Martorell, que és centre de referència per a una població de 160.000 persones.

Hi han participat la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva Martínez, i els alcaldes de Martorell, Xavier Fonollosa; d’Esparreguera, Eduard Rivas; d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera; de Castellví de Rosanes, Adrià Camino; de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca; i de Sant Esteve, Enric Carbonell, també s’ han afegit a la reunió Xavi Paz i Jordi Gil com a consellers de l’ ens comarcal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article