La situació d'emergència sanitària fa inviable la celebració de la Festa Major de Sant Boi programada pel 20 de maig

Cultura.

Ja es comencen a anul•lar les festes de maig i tot apunta a que hi haurà un allau de cancel•lacions fins al juny.
Ja es comencen a anul•lar les festes de maig i tot apunta a que hi haurà un allau de cancel•lacions fins al juny.

L'emergència sanitària i la situació que es viu a causa de la pandèmia del coronavirus han estat els factors que han obligat el consistori a prendre aquesta determinació. Així mateix, al voltant del dia 23 d'abril, s'ofereix una programació virtual especialment dissenyada amb el títol "Sant Jordi des de Casa".

Tot i que en aquests moments no és possible saber fins quan s'estendrà el confinament de les persones derivat de l'Estat d'alarma, l'Ajuntament considera que cal actuar pensant en la salut i la seguretat dels santboians i les santboianes.

Altres localitats de l'entorn també han pres mesures similars respecte a les activitats festives i culturals amb gran concentració de persones previstes per als mesos vinents.

El pressupost previst per a les activitats de Festa Major es destinarà al fons d'ajudes local per pal• liar els efectes de l'emergència sanitària causada pel coronavirus i a donar suport al sector cultural de Sant Boi.

Pel que fa a la diada de Sant Jordi, l'Ajuntament ha preparat la programació "Sant Jordi des de casa", amb propostes lúdiques i culturals, que es podrà seguir els pròxims dies a la pàgina web municipal (santboi.cat/santjordi).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article