En marxa “Més que Mai, Comerç de Gavà” una nova plataforma online de suport

Economia.

Els clients podran comprar vals per bescanviar als establiments participants un cop acabat el període de confinament.
Els clients podran comprar vals per bescanviar als establiments participants un cop acabat el període de confinament.

L’Ajuntament de Gavà ha creat la plataforma web www.mesquemaigava.cat de suport al comerç local.

Mitjançant aquest servei (accessible des de tots els dispositius) els clients podran comprar vals per un determinat import, associats a alguna promoció i que podrà bescanviar per productes o serveis als establiments participants un cop acabat el període de confinament. També podrà incloure ofertes vigents en comerços locals actualment oberts.

El projecte, a més de servir per fomentar la compra, també té un caràcter molt solidari i vol contribuir a avançar liquiditat als comerços que actualment es troben tancats.

Així mateix, la iniciativa permet donar visibilitat a botigues, bars i restaurants de Gavà, explicant la seva història amb la finalitat de generar comunitat i pertinença.

La creació d’aquesta plataforma online té com a objectiu ajudar al petit comerç que està patint més fortament la crisi sanitària i les mesures de confinament de la població.

Algunes botigues han pogut reorientar el seu negoci fent serveis a domicili però la gran majoria tenen les persianes tancades des que es va decretar l’estat d’alarma.

La web està dirigida a dos públics, a les empreses comercials locals que vulguin participar de la iniciativa: amb un formulari per donar d’alta la seva oferta i a la ciutadania de Gavà com a clientela potencial que tria l’establiment i compra el seu val descompte.

La compra d’aquests vals es farà efectiva a través de la plataforma Paypal. Per tant, el client i l’establiment hauran de disposar d’aquest mètode de pagament. És l’únic requisit imprescindible per poder formar part de la plataforma.

Aquesta transacció garanteix que no s’ha d’habilitar cap altra plataforma de pagament i que l’Ajuntament no intervé en aquesta relació entre establiment i consumidor.

Des del Departament de Comerç i Fires es dóna suport i assessorament en el procés d’alta al sistema Paypal per aquells negocis que ho necessitin.

Actualment ja hi ha confirmats 30 comerços participants de diferents àmbits: restaurants, cafeteries, botigues de roba, calçat, complements, centres d’estètica, etc. A mida que els establiments es vagin adherint la plataforma s’anirà nodrint de més ofertes i contingut.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article