La iniciativa d’oleoturisme entre els municipis del Bruc, Collbató i Piera va agafant forma

Economia.

Es tracta d’ una iniciativa intercomarcal per potenciar el turisme gastronómic.
Es tracta d’ una iniciativa intercomarcal per potenciar el turisme gastronómic.

En aquesta trobada es va parlar dels elements clau de competitivitat de les destinacions.

En aquesta primera fase del projecte, que ha finalitzat aquest mes d’abril, s'han identificat els diferents actors: productors, restaurants, i patrimoni oleoturístic dels tres municipis per ajudar a identificar els principals reptes de la destinació i el plantejament de solucions estratègiques i operatives.

Es planteja un projecte per a la implicació dels diferents actors en la cadena de valor de l’oleoturisme en la definició d’una oferta turística que sigui competitiva al mercat que contribueixi a la revalorització de l’oli, al desenvolupament local dels municipis, a la millora dels circuits curts de comercialització del producte i generar sinèrgies amb el sector turístic. Per part de Collbató va participar en la reunió la regidora de Comerç, Promoció Econòmica i Turisme, Lourdes Vilalta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article