Crida a consumir producte local per potenciar la pagesia

Economia.

El cap de l’Executiu s’ ha desfet en elogis envers la pagesia i el producte km 0.
El cap de l’Executiu s’ ha desfet en elogis envers la pagesia i el producte km 0.

El president ha remarcat que la crisi sanitària ha posat en valor “la importància de la pagesia i dels productors de la cadena alimentària” però ha lamentat que “el món del vi pateix” les conseqüències de la pandèmia.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat virtualment la primera edició de la Fira del Vi de Falset ‘Online’, on ha destacat que “ara més que mai és el moment de creure en el que fem, en nosaltres, en la terra”.

“Hem de consumir els productes locals, de casa nostra, i hem de donar-los tot el valor que es mereixen”. Durant la seva intervenció, el cap del Govern ha lamentat que la crisi sanitària de la covid-19 hagi impactat en la Fira del Vi de Falset, que enguany compleix el seu 25è aniversari, però ha lloat la iniciativa de celebrar-la de manera virtual.

En aquest sentit, el president ha ressaltat “l’esforç i la lluita” del sector “per posar els vins del Priorat i del Montsant allà on els tocava: a les millors taules i els millors paladars”.

El president també ha recordat que “el món del vi pateix per l’impacte de la crisi sanitària, per les dificultats del comerç internacional, amb l’activitat limitada de bars i restaurants”. Tanmateix, ha posat en valor que la pandèmia ha palesat “la importància de la pagesia i dels productors de la cadena alimentària”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article