Sant Boi crea una estratègia de futur compartida i consensuada amb l’ objectiu d’ afrontar la crisis post coronavirus

Política.

La ciutat basarà en la salut i la sostenibilitat la seva reconstrucció social i econòmica.
La ciutat basarà en la salut i la sostenibilitat la seva reconstrucció social i econòmica.

Totes les forces polítiques han donat suport a aquesta estratègia de futur, basada en la voluntat de fer de Sant Boi, ara més que mai, un referent com a ciutat metropolitana saludable i sostenible.

El primer tinent d'Alcaldia, José Ángel Carcelén, ha afirmat durant la sessió que "és molt important per a Sant Boi comptar amb una estratègia compartida i consensuada, ja que això ens fa més forts i ens permet aspirar a atraure més recursos i generar oportunitats per a tothom".

L'Estratègia pel Sant Boi 2030 es fonamenta en una visió de ciutat que, en coherència amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, es planteja "aconseguir que Sant Boi sigui un referent com a ciutat metropolitana sostenible, saludable i cohesionada, creadora de noves oportunitats, especialment per a les generacions futures".

El posicionament de Sant Boi en els eixos de la salut i la sostenibilitat es considera una base ferma per donar resposta a l'actual context de crisi i encarar la necessària reconstrucció social i econòmica com un projecte compartit amb totes les forces polítiques i amb el teixit econòmic de la ciutat.

Cal tenir en compte la importància que tindran en els pròxims anys, per un costat, l'economia verda, la lluita contra el canvi climàtic i la mobilitat sostenible, i, per l'altre, la millora de l'atenció sanitària, l'economia de la salut i sectors com el turisme, la restauració o la mobilitat saludables.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article