Fem Sant Andreu fa oposició constructiva i presenta una bateria de propostes per afrontar la crisis de la Covid 19

Política.

El socialista Llorca ha tingut una actitud lamentable durant la crisi del coronavirus anant a televisions i fins i tot penjant pancartes a la localitat per fer-se notar.
El socialista Llorca ha tingut una actitud lamentable durant la crisi del coronavirus anant a televisions i fins i tot penjant pancartes a la localitat per fer-se notar.

El principal partit de la oposició mostra més seny que l’ actual alcalde Enric Llorca, que ha aprofitat la crisi del Coronavirus per fer política destructiva erosionant al Govern de la Generalitat amb una actitud lamentable que serà digna de reflexió quan això es superi.

La coalició municipalista d’esquerres Fem Sant Andreu, ha entrat al registre municipal un conjunt de 57 propostes de mesures econòmiques, socials i culturals al govern municipal per a la reactivació de Sant Andreu de la Barca. Aquestes han estat enviades al govern municipal amb l’objectiu d’ajudar-los a confeccionar el pla de contingència municipal.

El document sectorialitza les propostes en 6 àmbits d’acció com l’àmbit Social, d’ocupació i economia, comerç i restauració Entitats i teixit associatiu, acords polítics i protecció.

Consideren que s’ha de crear un espai de reflexió, debat i participació no només dels partits polítics sinó també de la societat civil representada en empresaris, entitats, treballadors i agents socials en peu d’igualtat.

Demostren un cop més, “la voluntat de construir i col•laborar des de l’oposició, aportant diferents punts de vista que enriqueixen de ben segur, la resposta que podem donar als nostres ciutadans en temps d’incertesa i angoixa.”

I continuen, "ens oferim i demanem poder formar-hi part del comitè de crisis, ara aquest comitè ha d’abordar la importantíssima tasca de dissenyar la fase de post-COVID a la ciutat, i volen participar per defensar que aquesta crisi no l’ha de pagar la ciutadania com sempre. Com administració hem de fer un esforç majúscul posant a disposició del pla de reactivació: el romanent, superàvit i deute públic en favor de les persones."

Fem Sant Andreu proposa la creació d’un Pla de reactivació Social i Econòmic per a anticipar-se als efectes de la crisi social, laboral i econòmica com a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel Covid-19. 57 mesures perquè formin part d’aquest fons.

Mesures dirigides als col•lectius socials i econòmics que estan patint i patiran els efectes de la situació creada i afrontaran la reconstrucció.

Aquestes propostes s’han elaborat sense disposar d’informació detallada i concreta de quina quantitat compta o comptarà el fons de contingència municipal anunciat a l’últim plenari municipal.

Aquest grup municipal tampoc disposa del cost de les actuacions que s’han portat a terme fins ara durant aquest més i mig de pandèmia mundial de la COVID-19, ni l’estat actualitzat de les finances de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Moltes de les mesures no s’ha detallat l’import de l’ajuda a causa d’aquesta desinformació, com tampoc perquè hi ha certes mesures que requereixen d’un informe o estudi d’impacte real. A arxius adjunts es poden consultar totes les propostes de la coalició municipalista.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article