PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet reparteix mascaretes i termòmetres a les empreses del territori

Economia.

La patronal s’ està esforçant tot el que pot per ajudar a sòcies i socis.
La patronal s’ està esforçant tot el que pot per ajudar a sòcies i socis.

Aquestes dues iniciatives s’emmarquen dins d’una campanya solidària de la Fundació PIMEC que té l’objectiu de protegir la salut de les persones empresàries i treballadores de les pimes catalanes en la tornada progressiva a l’activitat.

D’aquesta manera, les empreses i els autònoms socis de PIMEC al Baix Llobregat i a l’Hospitalet poden demanar mascaretes de manera totalment gratuïta a través de la web específica creada per a la iniciativa, i tot seguit poden recollir-les a la delegació de PIMEC a Sant Feliu de Llobregat.

I a partir d’ ahir dimarts, les empreses sòcies poden fer el mateix amb els termòmetres digitals clínics de detecció ràpida de la temperatura sense contacte, que ajuden a identificar possibles casos de covid-19. PIMEC va ser el primer i únic agent econòmic a oferir moratòria en les quotes dels seus associats.

Durant aquestes setmanes la Fundació PIMEC està posant a disposició de les pimes mascaretes i termòmetres per tal de dotar-les d’eines de protecció i prevenció davant la covid-19 i, d’aquesta manera, promoure la bona salut dels treballadors i les empreses en aquest context de crisi sanitària i econòmica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article