Terratrèmol a Castelldefels Movem expulsarà del partit a l’ actual regidora d’ Habitatge assenyalant-la com a trànsfuga

Política.

Ana Quesada a la esquerra de la imatge amb l’ Alcaldessa Maria Miranda al ple d’ investidura.
Ana Quesada a la esquerra de la imatge amb l’ Alcaldessa Maria Miranda al ple d’ investidura.

L’organització entén que un cop expulsada del partit la sortida de Quesada del govern local és inevitable i ineludible.

En un comunicat el partit assegura que des de l’inici del mandat, Quesada va comunicar discrepàncies amb el grup municipal. Com a resposta, la comissió coordinadora de l’organització va abordar aquesta qüestió i l’assemblea va acordar un procés de mediació, que es va iniciar de forma satisfactòria i va arribar a diversos acords.

Tanmateix, el passat 12 de març la regidora va comunicar la seva marxa del grup, incomplint els acords arribats, i en un moment del tot inoportú, a les portes de la declaració de l’estat d’alarma.

Per tot això, la resolució, aprovada en una assemblea telemàtica aquest dilluns, acorda la seva expulsió, fent també palès els compromisos de l’organització amb el Pacte Antitransfuguisme i el Manifest per la Dignitat Política de Castelldefels.

Paral•lelament, l’executiva de Catalunya En Comú ha acordat la seva expulsió cautelar, mentre una comissió instructora estudia l’expulsió definitiva. Movem En Comú Podem exigeix a Quesada que renunciï a la seva acta i doni pas a la següent candidata, l’exregidora d’Educació, Pau i Solidaritat Nathalie Langer.

Així mateix ho ha reclamat EUiA Castelldefels, l’organització a la qual Quesada representava dins de la coalició, que ha qualificat la decisió d’egoista i poc encertada pel fons, les formes i el moment triat.

Tot i aquest cas, les forces que van subscriure l’acord de govern a Castelldefels el juny del 2019 –PSC, Movem En Comú Podem i ERC– continuen conservant la majoria al Ple.

Movem En Comú Podem entén que l’emergència sanitària ha obligat a posposar la gestió d’aquest conflicte, motiu pel qual s’ha hagut d’ajornar la seva expulsió de Movem En Comú Podem i la seva sortida del govern local.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article