Comença el repartiment de mascaretes FFP2 a les llars de Martorell

Societat., Salut.

L’Ajuntament ha iniciat aquest dimarts la distribució de 29.000 mascaretes a cada llar de Martorell.
L’Ajuntament ha iniciat aquest dimarts la distribució de 29.000 mascaretes a cada llar de Martorell.

Una trentena de treballadors municipals les ensobra i les reparteix barri a barri perquè tots els veïns en disposin d’una el més aviat possible, actualment són les que garanteixen una major protecció.

Treballadors de l’Ajuntament i el Patronat, que abans es dedicaven a altres tasques, estan coordinant ara l’operatiu, dividits per equips. Seguint el padró municipal, lliuren un sobre a nom d’un dels residents de cada domicili i amb un número, que correspon al nombre de membres de la unitat familiar.

Dins del sobre, a més de les mascaretes, hi ha les instruccions d’ús i un missatge d’agraïment i ànims de l’alcalde. Les mascaretes s’estan distribuint directament a les llars per evitar mobilitat innecessària de la ciutadania i s’estima que, entre aquesta setmana i la vinent, tothom en tingui una a casa seva.

L’Ajuntament ha destinat uns 73.000 euros a la compra d’aquestes mascaretes, que tenen un cost de 2,5 euros cadascuna. L’alcalde Vavier Fonollosa ha asseverat que, si calgués, es faria una segona campanya de distribució, en funció de les possibilitats de l’Ajuntament.

“L’aparició d’aquest virus ho canvia tot i la prioritat ara és estar al costat de la població. Si cal fer alguna actuació per garantir la protecció dels martorellencs i martorellenques la farem”, ha reblat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article