El diputat de salut de la Diputació i Alcalde de Sant Andreu de la Barca embogeix i declara persona non grata a la Consellera de Salut

Política.

La decisió no s’ pres en ple municipal i segurament haurà de ser votada en el proper perquè tingui validesa institucional.
La decisió no s’ pres en ple municipal i segurament haurà de ser votada en el proper perquè tingui validesa institucional.

El socialista Enric Llorca ha perdut definitivament el seny en aquesta crisi sanitària que estem patint, totes les localitats baixllobregatines governades per socialistes (i altres partits) estan fent una gestió excel•lent dintre de les seves competències i generant sinèrgies positives amb totes les administracions alhora que amb les forces polítiques de l’ oposició, però ell s’ ha enrocat a fer la guerra política pel seu compte.

Creiem sincerament que aquest Alcalde, alhora que metge de família, hauria de rebre un toc d’ atenció tant des del seu partit, com des de les institucions del Consell Comarcal i de la Diputació, el senyor Llorca està deixant en ridícul a Sant Andreu de la Barca i de retruc al Baix Llobregat.

Pels despistats, explicarem cronològicament els fets que han portat a Llorca a declarar unilateralment persones non gratas a Alba Vergés, consellera de Sanitat, al director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, i al responsable del Servei Català de la Salut a la zona, Joan Puigdollers a la que seva més que la seva localitat, la seva propietat.

Pel seu compte, Llorca al principi de la pandèmia va muntar una espècie d’ Hospital de campanya, amb la complicitat i bona voluntat de la comandància de la Guàrdia Civil de la localitat al Pavelló Esportiu, de seguida des de Salut se’ls va dir primer que no reunia les característiques necessàries i segon que tampoc feia falta.

En aquell moment ja va fer el seu espectacle mediàtic apareixent a televisions i diaris estatals, però no va tindre suficient, també pel seu compte va exigir a la Generalitat la creació d’ un Hotel medicalitzat, ja que a la localitat hi ha un de la cadena que feia servei a la Generalitat.

En aquest cas la opció no es va descartar del tot però altre cop de nou pel seu compte, es va començar a habilitar quan l’ Hotel medicalitzat de Martorell (a escassos 6km) encara estava per sota del 50% i amb tendència a la baixa.

Fa pocs dies, Salut, sortosament per les bones xifres del descens de contagis i d’ ocupació a l’ esmentat Hotel de Martorell, descartava definitivament l’ Hotel de Sant Andreu de la Barca, i clar, a Llorca li quedava l’ últim xou, el d’ avui.

L’ equip de govern format per PSC i C’s a fet una compareixença carregada de cinisme assegurant que, “la decisió de l’Ajuntament no és contra la Generalitat, administració a la que guardem respecte institucional” i s’ha dirigit al president de la Generalitat, Quim Torra, per subratllar que “sempre estarem oberts al diàleg i tindrà la nostra mà estesa”.

“Volem reiterar el nostre desig de sumar esforços i recursos en un clima de diàleg i consideració, que tingui present les necessitats dels nostres ciutadans amb l’objectiu de vèncer el Coronavirus”, ha dit l’alcalde.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article