Ciutadans al Govern a Sant Andreu de la Barca amb PSC es desmarca de la declaració de persona non grata a la Consellera de Salut

Política.

A Enric Llorca li comencen a créixer els nans i la seva estratègia política s’ enfonsa.
A Enric Llorca li comencen a créixer els nans i la seva estratègia política s’ enfonsa.

"Ciutadans, no està d'acord amb les declaracions de persones no grates perquè no es corresponen amb la nostra forma d'entendre la política, per molt que no estiguem d'acord amb determinats temes o critiquem el sectarisme de la Generalitat ".

Així de contundent s'ha expressat el secretari d'Acció Institucional de Cs a Catalunya, Joan García, després de conèixer que l'alcalde de Sant Andreu de la Barca volia nomenar persona no grata a la consellera de Salut.

"La gestió de la consellera de Salut ha estat terriblement ineficaç, però a diferència d'ERC, que en diverses ocasions ha declarat persones non grates a Inés Arrimadas o al Rei, nosaltres no recolzarem que es declari persona no grata a ningú", ha subratllat el dirigent de Cs.

Així mateix el secretari d'Acció Institucional de Cs a Catalunya ha assegurat que "els regidors de Cs no comparteixen la decisió unilateral de l'alcalde".

I ha afegit que si aquesta qüestió s'eleva a ple, els regidors de la formació taronja, socis de govern, votaran en contra de la mateixa. "Els nostres regidors no votaran persona no grata a ningú", ha reiterat el dirigent de Cs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article