L’ exempció de la taxa de terrasses a Esplugues només durarà fins al 31 d’agost

Política.

El Govern socialista de Pilar Diaz no posa les facilitats que altres poblacions governades pel PSC com Gavà.
El Govern socialista de Pilar Diaz no posa les facilitats que altres poblacions governades pel PSC com Gavà.

La localitat trenca la tendència d’ altres poblacions del mateix color polític al Baix Llobregat on ja s’ ha aprovat la exempció de la taxa fins al 2021 i fins i tot han obtingut permisos per ampliar l’espai per complir amb la normativa de distanciament.

L'Ajuntament d'Esplugues ha decidit suspendre la taxa d'ocupació de terrasses i vetlladors per part de bars i restaurants com a mínim fins al 31 d'agost per compensar la nul•la o escassa activitat econòmica que podran desenvolupar a conseqüència de l'emergència sanitària pel coronavirus. D'aquesta manera, des de mitjans de març i fins al 31 d'agost, no es cobrarà aquesta taxa municipal.

A partir de l'1 de setembre, es valorarà la possibilitat de mantenir aquesta mesura o reorientar-la, segons l'evolució del desconfinament i la recuperació de l'activitat. Cal recordar que aquesta activitat es va prohibir a mitjans de març coincidint amb l'entrada en vigor de l'estat d'alarma, i que està previst que puguin obrir parcialment les terrasses a partir de la fase 1, encara sense data per a Esplugues.

L'anomenada Taxa d'ocupació de la via pública per taules i cadires pot ser anual o per a la temporada de bon temps. En el segon cas, encara no havia començat a aplicar-se. A més, també s'ha decidit mantenir l'actual ocupació de terrasses i vetlladors per preservar l'espai de passeig per a vianants.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article