Es posa en marxa des de la Generalitat Taulellcomerç.cat una plataforma d'iniciatives innovadores per reactivar el comerç local

Economia.

L’objectiu és que aquesta plataforma esdevingui un referent online per a les entitats, les empreses i els consumidors.
L’objectiu és que aquesta plataforma esdevingui un referent online per a les entitats, les empreses i els consumidors.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha posat en marxa Taulellcomerç.cat una plataforma d’iniciatives innovadores per reactivar el comerç local.

Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de ser l’altaveu de les entitats i associacions de comerç, donant visibilitat a les seves diferents iniciatives de dinamització i Marketplaces. Pel que fa a les entitats i associacions de comerç, aquesta plataforma els donarà visibilitat i difusió.

Així mateix, els comerciants i botiguers veuran les accions què duen a terme les entitats de la seva ciutat i comprovaran el valor d’associar-se, la força del treball col•lectiu i la importància de la col•laboració público-privada.

De la seva banda, la plataforma permetrà als consumidors disposar d’un lloc web on podran localitzar i accedir a les promocions i campanyes que fan a la seva ciutat, així com descobrir els Marketplaces i directoris d’establiments amb servei a domicili que associacions i ajuntament de tot Catalunya han posat en funcionament les darreres setmanes.

Taulellcomerç.cat és una acció que s’emmarca en el pla de xoc i reactivació del comerç postCOVID-19, elaborat pel Departament d'Empresa i Coneixement, a través del CCAM, en col•laboració amb el sector.

El pla de xoc s’articula en tres vectors: incentivació de la demanda, reactivació de l’oferta/empreses i revitalització del centres urbans i inclou mesures econòmiques i financeres, de prevenció i seguretat, de reactivació de negoci, i d’informació i comunicació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article