Anuncien una nova dinàmica d’ aparcament a Corbera amb horari màxim d'estacionament gratuït

Política.

El nou model aprovat en el ple, es regularà amb un reglament que s'està elaborant i funcionarà amb un disc horari o rellotge de control.
El nou model aprovat en el ple, es regularà amb un reglament que s'està elaborant i funcionarà amb un disc horari o rellotge de control.

Amb la finalització del contracte de concessió de la gestió del servei públic municipal de regulació i control de l'estacionament a les vies públiques i del servei de control i vigilància remota de l'aparcament del c. de la Pau 50, amb l'empresa DORNIER, SA, el ple de maig va aprovar una nova forma de gestió que pretén ser d'accés lliure i gratuït.

Als vials on hi ha estacionament regulat es permetrà estacionar sense haver de pagar durant 45 minuts en places de la via pública situades en espais d'especial afluència, com els eixos comercials, amb aquesta nova tipologia d'estacionament es persegueix potenciar la rotació d'aparcament, afavorint tant la ciutadania com el comerç.

Respecte de l'aparcament municipal situat a l'edifici del c. de la Pau, 50, s'aprova la supressió de l'actual sistema de rotació de la planta inferior, que passarà a ampliar la superfície destinada al règim d'abonaments i per tant ja gestionada per l'Ajuntament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article