Recepció definitiva de les obres d’urbanització del P.I Sesrovires després de gairebé dos anys de treball i quasi 7 MEUR

Economia.

Al juliol de l'any passat es va fer efectiva la recepció parcial de la primera fase.
Al juliol de l'any passat es va fer efectiva la recepció parcial de la primera fase.

Amb aquest projecte culmina la feina de normalització urbanística que es va començar fa gairebé 10 anys, amb l’inici de la reparcel•lació d’aquest àmbit.

S’ha millorat la xarxa de clavegueram que ha duplicat la seva capacitat, adaptant-la per tal de separar la recollida d’aigua pluvial de la que prové de les activitats del polígon. Alhora que s’ha implantat enllumenat públic i s’han retirat les columnes de llum i telefonia que ocupaven la part central d’alguns carrers.

Pels que fa als vials, s’han obert nous carrers que fins ara quedaven en cul de sac, com és el cas dels carrers Marconi i Copèrnic, s’han ampliat tots els vials, a més d’urbanitzar noves àrees d’aparcament. Les obres d’urbanització han comportat també l’execució de grans obres de baixada d’aigües cap el torrent de Can Pau Pere.

Han estat uns treballs complexos, tant tècnicament com jurídicament, però que han comportat que a dia d’avui aquest àmbit industrial pugui funcionar amb les mateixes garanties jurídiques i urbanístiques que la resta d’àrees urbanes del municipi.

El polígon Industrial Sesrovires va ser un dels primers polígons industrials del municipi, iniciant la seva implantació a mitjans dels anys 60, però mantenint un gran nombre de mancances urbanístiques importants.

El seu orígen es remunta a mitjans de la dècada quan va començar l’activitat industrial el polígon Precis i uns anys més tard també el polígon “Sasroviras” que van acabar donant lloc al Sesrovires, actualment ocupen aquest àmbit industrial unes 200 naus de sectors diversos.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article