El calendari festiu de Begues aturat fins setembre i desviant les despeses per fer front a la crisi sanitària i social

Cultura.

Begues es suma a altres municipis anul•lant festes i dedicant el pressupost a la crisi post coronavirus.
Begues es suma a altres municipis anul•lant festes i dedicant el pressupost a la crisi post coronavirus.

Davant de la situació excepcional que ha generat la covid-19 no es pot garantir la celebració, en condicions de normalitat, de les pròximes festivitats de Sant Joan i de Festa Major de Begues, entre d’altres, tant si s’organitzen des de l’Ajuntament com des de les entitats locals.

Raó per la qual l'Ajuntament de Begues ha procedit a la seva suspensió formal, en exercici de la corresponsabilitat que li pertoca a l’Ajuntament de Begues i en defensa de la salut pública i seguretat de les persones.

Aquesta suspensió afecta, per tant, les activitats habituals en el marc tradicional de les festes del municipi durant els mesos de maig, juny, juliol i agost.

Tot i aquesta decisió, pel que fa a la Festa Major, l'Ajuntament plantejarà l’elaboració d’una “programació testimonial” d’accions sense actes col•lectius de tipus presencial, sota el títol "Una Festa Major diferent. Begues 2020".

Les partides pressupostàries municipals previstes inicialment per a aquestes activitats suspeses, es destinaran a sufragar una petita part del gran impacte econòmic generat els darrers mesos per la crisi de la covid-19, els efectes del temporal Glòria i les esllavissades d'abril.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article