Un control de trànsit permet localitzar un presumpte agressor masclista denunciat a Sant Feliu

Societat.

El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous a Centelles un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Centelles, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i atemptat als agents de l'autoritat.

Els fets van passar pels volts de les 11.00 hores quan una dotació de mossos, que feia patrullatge preventiu per la carretera C17, va tenir coneixement que un vehicle circulava fent maniobres brusques, frenant i accelerant sense cap motiu aparent, posant en perill la seguretat dels usuaris de la via.

Poc després els agents van localitzar l’esmentat vehicle i li van donar ordres al conductor perquè s'aturés a la propera sortida. L’home va fer cas omís de les indicacions i va continuar conduint a velocitat elevada, agreujant la situació de perill a la via.

Finalment els mossos van aturar el vehicle al carrer Fortià i Solà de Centelles i van constatar que el conductor presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de les drogues i begudes alcohòliques.

A més, en tot moment va mostrar una actitud poc col•laboradora i violenta, resistint-se de forma violenta a la detenció i agredint als agents amb el braç, que portava enguixat.

Un cop en dependències policials, se li va realitzar la prova d'alcoholèmia, a la qual va donar positiu amb una taxa de 0.59 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. També va donar positiu a la prova de drogues, per consum de cocaïna i THC.

A banda els agents van constatar que el detingut tenia una ordre pendent de detenció del jutjat de violència de la dona de Sant Feliu de Llobregat.

Tanmateix se’l va denunciar administrativament per incomplir les disposicions del RD 463/20 pel qual es declara l'estat d'alarma al no poder justificar el desplaçament que estava realitzant.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article