La crisi política s’ instal•la a Castelldefels

Política.

Sembla que la fórmula del multipartit no qualla a la ciutat baixllobregatina i Manuel Reyes del PP es podria marcar un Albiol com a Badalona.
Sembla que la fórmula del multipartit no qualla a la ciutat baixllobregatina i Manuel Reyes del PP es podria marcar un Albiol com a Badalona.

La socialista i Alcaldessa Carme Miranda explica les raons de la crisi institucional que començava fa unes setmanes amb la trencadissa del carnet de Movem de ni més ni menys que de la regidora d’ Habitatge, en un comunicat que “el diàleg és fonamental en un Govern de coalició. Gràcies a la suma d’esforços, hem estat capaços d’impulsar un model de ciutat inclusiva, sostenible, educadora i feminista, que ha de continuar creixent, amb les persones al capdavant, més enllà de la composició del Govern municipal”.

Per aquest motiu, l’Alcaldessa reconeix que “m’ha sorprès llegir als mitjans de comunicació que un dels nostres socis, en aquest cas Movem En Comú Podem, ha decidit sortir del Govern municipal. Una sorpresa que encara continua, ja que hores després del comunicat de Movem, a l’Alcaldia no hem rebut cap notificació de dimissió i, com a Alcaldessa, tampoc he decretat el cessament de cap dels tres regidors de Movem En Comú Podem”.

L’Alcaldessa, Maria Miranda, afirma que, “des de l’Equip de Govern hem respectat els conflictes interns de Movem En Comú Podem, tractant que no afectessin a la gestió municipal, però finalment aquest fet ha acabat accelerant la seva decisió de deixar el Govern”.

La marxa d’una regidora de Movem, Ana Quesada, a no adscrita, ha desencadenat una sèrie de decisions de redistribució de competències.

Unes decisions preses, “per consens majoritari per part dels partits que formen l’Equip de Govern, davant la necessitat de garantir el correcte funcionament del Consistori en l’emergència sanitària”. L’Alcaldessa Maria Miranda respecta “la decisió de Movem En Comú Podem de sortir de l’Equip de Govern”, i demana “responsabilitat política” al conjunt de forces del Consistori, davant l’emergència sanitària.

“És moment de deixar de banda qualsevol discrepància a nivell polític. El conjunt de forces polítiques municipals hem d’avançar en una direcció única. Agraïm la feina duta a terme per Movem En Comú Podem, i continuarem establint sinergies, des de l’Acord de Ciutat, perquè entre tots i totes garantim la reactivació econòmica i social de Castelldefels sense deixar ningú enrere”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article