Puja la oferta formativa post obligatòria al Baix Llobregat al curs 2020-2021

Societat.

L’Institut Marianao de Sant Boi serà una extensió de l’EOI de Viladecans i oferirà  cursos d’idiomes per les tardes.
L’Institut Marianao de Sant Boi serà una extensió de l’EOI de Viladecans i oferirà cursos d’idiomes per les tardes.

Com a novetat pel que fa als ensenyaments postobligatoris, el Departament d’Educació implantarà 3 nous grups de primer de batxillerat i 7 de segon curs en els centres públics del Baix Llobregat.

Les altres novetats en batxillerat són la obertura de la segona línia del batxillerat artístic d’arts plàstiques de l’Institut Olorda (Sant Feliu de Llobregat), continuació del segon curs del batxillerat en tres anys de l’Institut Joanot Martorell, remarcar que aquest s’ofereix conjuntament amb els ensenyaments esportius de l’Escola Catalana de l’Esport a Esplugues de Llobregat.

En formació professional hi ha com a novetats; Cicle formatiu de grau mitjà d’Emergències Sanitàries a l’Institut Francesc Ferrer i Guàrdia (Sant Joan Despí). Cicle formatiu de grau superior d’Estilisme i Direcció de Perruqueria a l’Institut Camps Blancs (Sant Boi de Llobregat).

Cicle formatiu de grau superior de Química i Salut Ambiental a l’Institut Miquel Martí i Pol (Cornellà de Llobregat). Cicle formatiu de grau superior d’Integració Social a l’Institut Torre Roja (Viladecans).

Cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web a l’Institut Daniel Blanxart i Pedrals (Olesa de Montserrat). Cicle formatiu de grau superior de Gestió de l'Aigua a l’Institut Esteve Terradas i Illa (Cornellà de Llobregat).

Itinerari formatiu específic (IFE) d’Auxiliar en Manteniment d'Espais Esportius a l’Institut Camps Blancs (Sant Boi de Llobregat). Programa de formació i inserció (PFI) d’Auxiliar d'operacions en aeroport a l’Institut Illa dels Banyols (El Prat de Llobregat).

El serveis territorials d’Educació al Baix Llobregat, en col•laboració amb l’Ajuntament de Gavà, impulsarà el proper curs escolar el Projecte Tre-Ballem.!

Es tracta d’una iniciativa amb l’objectiu d’introduir aspectes curriculars a partir de la dansa. El nou projecte es desenvoluparà a l’Escola Juan Salamero de Gavà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article