Tres detencions a Martorell permeten desmantellar una banda que traficava internacionalment amb tones de haixix

Societat.

Els tres detinguts estan acusats dels delictes de tràfic d’estupefaents, pertinença a organització criminal i falsificació de documents.
Els tres detinguts estan acusats dels delictes de tràfic d’estupefaents, pertinença a organització criminal i falsificació de documents.

La Policia Nacional ha detingut tres persones, dues de les quals circulaven amb una menor de dos anys d’edat per simular un viatge familiar, en un operació contra el narcotràfic internacional on s’han decomissat 1.340 quilos d’haixix.

Aquest grup de narcotraficants tenia la seva base d’operacions a Martorell, els tres detinguts van ser interceptats al peatge de l’AP-7 a Vila-seca (Tarragona).

Un vehicle llançadora, ocupat per una parella amb una menor de dos anys per simular un viatge de família intentant així evitar els controls, precedia la furgoneta carregada amb la droga procedent d’Andalusia i originària del Marroc, per avisar de possible presència policial a l’autopista.

La Policia Nacional va tenir coneixement que es planejava aquesta operació i va establir el 19 de febrer passat un ampli operatiu de vigilància al peatge de Vila-seca.

Després de detectar-se la presència del vehicle llançadora, els agents van aturar-lo, però aquest va fer cas omís amb una maniobra evasiva que va fracassar.

La furgoneta amb l’haixix distribuït en 42 fardells també va realitzar una maniobra temerària travessant l’autopista fins al voral. El conductor va fugir camp a través, fins que va ser detingut en un descampat després de ser perseguit pels agents.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article