L’ Alcalde de Sant Andreu de la Barca blanqueja la seva estratègia política agressiva durant la crisi sanitària associant-se amb Metges sense Fronteres

Política.

Segons Llorca el gest és “Com a senyal d’agraïment pel suport durant la pandèmia”.
Segons Llorca el gest és “Com a senyal d’agraïment pel suport durant la pandèmia”.

El socialista Enric Llorca no abandona la polèmica i encara arrossega gestos de cara a la galeria que el van fer famós a tot l’ estat espanyol per la seva tossudesa, cal recordar els episodis de voler fer un hospital de campanya sense el consentiment de Salut i intentar que s’ obrís un hotel sanitari sense que es necessités, aquest, ara vol maquillar la seva imatge a costa de tant noble institució.

Segons expliquen les fonts oficials, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’ha associat a l’ONG Médicos Sin Fronteras com a senyal d’agraïment pel suport que l’entitat va dispensar al consistori durant els pitjors moments de la pandèmia derivada del coronavirus.

Dos representants de l’entitat a Catalunya es van reunir divendres al matí amb responsables municipals i han valorat “molt positivament la gestió de la crisi de la pandèmia que s’ha fet des del consistori”.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat “la magnífica tasca de l’entitat i el suport que ens ha prestat l’ONG per fer front a una situació a la que no estàvem acostumats a la nostra societat”.

Médicos Sin Fronteras va assessorar a l’Ajuntament “per habilitar l’hospital de campanya habilitat al poliesportiu municipal i l’hotel medicalitzat de la ciutat, dos equipaments que la Generalitat no ha tingut a bé utilitzar.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article