Neix “Que cap empresa tanqui” una campanya de les Cambres de Comerç de Catalunya amb l’ objectiu d’ evitar que les empreses catalanes tanquin

Economia.

Les iniciatives per reactivar l’ economia es multipliquen.
Les iniciatives per reactivar l’ economia es multipliquen.

La Delegació del Baix Llobregat s’ha dirigit a tots els ajuntaments, així com entitats de la comarca i els ha instat a sumar-se a aquesta iniciativa.

Un dels grans eixos d’aquesta campanya és resoldre els dubtes i assessorar les empreses davant d’incerteses derivades de la reducció d’ingressos i liquiditat als seus negocis, així com guiar-les per accedir a les ajudes aprovades per les administracions. En aquest sentit, s’ha posat en marxa una línia d’assessorament multidisciplinari format per més de 200 professionals.

El servei, totalment gratuït, individualitzat i accessible a través de la web, està dirigit a emprenedors, autònoms i pimes amb dificultats econòmiques derivades de la pandèmia.

S’ha concentrat el màxim nombre d’assessors disposats a atendre el que es preveu siguin moments molt difícils pel teixit econòmic i empresarial del país.

En paral•lel, al llarg de la campanya s’han establert altres eixos d’accions, tant a curt termini com a llarg termini, però tots amb un clar objectiu: preservar els màxims llocs de treball i d’empreses.

Entre aquests eixos, per exemple, es troben la creació de trobades d’empreses per activar l’economia, i discutir entre tots solucions, plans i accions per afrontar la nova normalitat.

Per últim, es vol promoure l’anàlisi constant de les mesures necessàries per ajudar l’economia i pressionar l’administració, aportant estudis i dades. Les Cambres consideren essencial analitzar de forma crítica qualsevol mesura que sorgeixi per tal d’evitar la destrucció de llocs de treball.

Totes aquelles empreses i autònoms que vulguin accedir a aquest servei per tal de rebre assessorament o suport davant les problemàtiques que ha causat aquesta situació excepcional, es poden adreçar a la seva respectiva Cambra.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article