El portaveu d’ ERC Molins Marcel López renunciarà a la seva acta per motius familiars en aquest Ple del mes de maig

Política.

Encara no se sap el nou portaveu però tot indica que serà la número dos Marta Espona Burgués.
Encara no se sap el nou portaveu però tot indica que serà la número dos Marta Espona Burgués.

Els republicans asseguren que, “Ha estat un any de legislatura molt intens i estem orgullosos de tot el que hem fet dins i fora del consistori. Per aquest motiu volem agrair molt especialment la tasca feta pel Marcel al costat de tots nosaltres i la seva dedicació a la vila, i li desitgem el millor en aquesta nova etapa.”

En paraules de López, “Amigues i amics, avui faig un pas al costat per atendre la meva prioritat més gran: la meva família, el meu fill. Però ho faig tranquil, sabent que vaig iniciar, amb tota la gent d’ERC Molins de Rei, un projecte en què hi estàvem tots involucrats i decidits a participar.”

Continuava explicant les raons exactes, “Des d’abans de l’inici de la pandèmia els metges em van recomanar donar prioritat a la cura del meu fill per la seva deficiència visual, doncs li cal un treball profund i continuat, fet a dins de casa. Com tots sabeu la política municipal, es fa al vespre i a la nit, i més quan estàs a l’oposició, horaris en que ja tenia consciència de que hauria d’estar amb el meu fill, ajudant-lo en les tasques diàries per la millora de la seva vista.”

I finalitzava, “En aquest projecte, hi he dipositat la meva confiança i el meu granet de sorra, i, per tant, crec que seguirà intacte, sense alteracions, amb la transversalitat i diversitat que preteníem. Un projecte d’èxit i que més endavant encara ho serà més.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article