El govern de Castelldefels continuarà sense Movem “per donar resposta a les necessitats del present, i repensar el Castelldefels del futur”

Política.

La formació morada queda a la espera de resoldre el seu afer intern de la regidora que ha passat a no adscrita per sol•licitar entrar de nou al govern.
La formació morada queda a la espera de resoldre el seu afer intern de la regidora que ha passat a no adscrita per sol•licitar entrar de nou al govern.

PSC, ERC i Junts per Castelldefels seguiran endavant amb l’acord de Govern signat al juny de 2019, després que Movem En Comú Podem anunciés la seva decisió de marxar a l’oposició, el 15 de maig passat.

Un acord que segueix vigent en el seu plantejament i que necessitarà una especial dedicació de tothom davant les conseqüències de la crisi de la Covid-19.

La continuïtat de l’acord és fruit de la voluntat de diàleg i de bona entesa entre les tres forces polítiques, que asseguren que “la prioritat ara és donar resposta a les necessitats derivades de l’emergència sanitària. Govern, oposició i ciutadania hem de concentrar-nos en la reactivació de Castelldefels per no deixar ningú enrere. Per responsabilitat hem de focalitzar tots els esforços en la nova etapa que s’obre”.

D’aquesta manera, PSC, ERC i Junts es comprometen a “donar continuïtat i respectar el projecte de ciutat que compartim Govern i ciutadania, i que situa a les persones com a protagonistes del municipi. Una ciutat inclusiva, sostenible, educadora i feminista, que ha de continuar creixent en el camí del progrés, més enllà de la composició del Govern municipal”.

Els i les representants de les tres forces polítiques assumiran les responsabilitats que es deriven de la nova situació, que quedaran organitzades en quatre àrees de gestió.

Les tres forces polítiques, “lamentem, respectem però no compartim la decisió de Movem-ECP de sortir del Govern municipal”, i agraeixen “la seva dedicació al servei del municipi en els darrers 5 anys, convençudes que continuarem arribant a acords en el futur amb aquest espai polític en benefici de la ciutat”.

Durant la propera setmana i fins al 7 de juny, els regidors i les regidores de Govern es reuniran amb els regidors i les regidores de Movem-ECP per fer el traspàs de la gestió de les àrees de forma ordenada i endreçada, una vegada finalitzat aquest procés s’aprovarà el nou cartipàs municipal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article