Saalg Geomechanics de Castelldefels guanya un dels Premis EmprenedorXXI en la categoria Prop Tech

Emprenedors.

Arxiu: La empresa va ser una de les grans atraccions al Smart City Expo 2019 de Barcelona.
Arxiu: La empresa va ser una de les grans atraccions al Smart City Expo 2019 de Barcelona.

CaixaBank i Enisa segueixen impulsant i donant suport a l'activitat emprenedora, i també reconeixent la important tasca que duen a terme.

En aquesta ocasió, l'acte de lliurament s'ha dut a terme de forma telemàtica, en una sessió en què han participat Reyes Maroto, ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, i Ana Díez Fontana, directora executiva de Negocis i Emprenedors de CaixaBank.

També hi han intervingut José Bayón, conseller delegat d'Enisa; Xavier Oms, director general de CaixaBank Payments & Consumer, i Àngel Soto, director de l’Àrea de Negoci de MicroBank, entre d'altres ponents.

Els guardons s'han lliurat en el marc de la jornada DayOne Innovation Summit Live, on s'han dut a terme sessions d'emprenedoria i innovació.

El premi inclou una dotació econòmica de 15.000 euros per a tots els guanyadors i l'accés a un programa internacional d'acompanyament en algun dels principals hubs d'innovació del món, com Silicon Valley o Cambridge (Regne Unit), al qual tindran accés els guanyadors i finalistes de cada sector.

Es tracta d’ una companyia de software d'enginyeria especialitzada en la predicció i l'anàlisi del comportament del terreny en grans projectes d'enginyeria civil i edificació.

Desenvolupa DAARWIN, una plataforma web que utilitza algorismes genètics (machine learning) per a gestionar el risc geotècnic, mitjançant la comparació de dades d'instrumentació geotècnica i models predictius en temps real durant l'execució de l'obra.

Els guardons reben el suport de les divisions de CaixaBank especialitzades en cadascun d'aquests sectors: AgroBank (sector agrari i agroalimentari), CaixaBank Sènior (productes i serveis financers per a la tercera edat), CaixaBank Payments & Consumer (mitjans de pagament i finançament al consum) i MicroBank (banc social de CaixaBank).

L'Empresa Nacional d’Innovació és una societat pública dependent de la Direcció General d'Indústria i Pime (Secretaria General d'Indústria i Pime del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme) que des de 1982 participa activament en el finançament de projectes viables i innovadors, impulsats per pimes i emprenedors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article