L’ Alcalde de Molins de Rei assegura que "No hi pot haver model de reconstrucció sense comptar amb les empreses"

Política., Economia.

El cicle "eFòrum" ofereix a les empreses del territori conèixer les principals mesures dels seus municipis per fer front a la crisi de la COVID-19.
El cicle "eFòrum" ofereix a les empreses del territori conèixer les principals mesures dels seus municipis per fer front a la crisi de la COVID-19.

El Cicle de Trobades virtuals -eFòrum- amb Alcaldes/ses del Baix Llobregat ofereix a les empreses de cada municipi conèixer les mesures i línies que l’administració local estan posant en marxa per minimitzar l’impacte de la crisi del COVID19 a l’activitat econòmica, i permet als responsables polítics conèixer de primera mà les necessitats de les empreses.

Xavi Paz, Alcalde de Molins de Rei, ha celebrat una trobada virtual on ha destacat el paper de les empreses en la generació de riquesa i benestar, "No hi pot haver un model de reconstrucció sense comptar amb els empresaris", ha afirmat.

L'Alcalde ha defensat l'aplicació de mesures innovadores i diferents per pal•liar "una crisi que també és excepcional", defensat la necessitat d'impulsar un pacte de reconstrucció municipal amb tots els agents de Molins de Rei, perquè "ara més que mai és necessari treballar tots plegats, sense colors polítics, per superar aquesta situació".

Entre les mesures que des del consistori es volen portar a terme es troba la utilització del superàvit de 2019 per pal•liar els efectes socioeconòmics de la crisi actual.

En aquest sentit, Paz ha destacat la importància de "posar l’accent en el món municipal en aquest moments, des del món local necessitem més eines per donar resposta a les necessitats causades per la conjuntura, i més flexibilitat per poder utilitzar-les".

Entre les mesures considerades prioritàries per l'Alcalde es troben l'impuls al comerç de proximitat, posar el focus en la indústria del territori i seguir apostant per la innovació i per l'Agenda 2030.

La propera setmana, el Fòrum Empresarial del Llobregat organitza de nou una trobada virtual eFòrum amb Enric Carbonell, Alcalde de Sant Esteve Sesrovires, el dia 3 de juny.

A les properes setmanes també es celebraran trobades amb Pilar Díaz Alcaldessa d'Esplugues (9 de juny) i Manel Enric Llorca, Alcalde de Sant Andreu de la Barca (10 de juny).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article