Terratrèmol econòmic al Baix Llobregat i l’Hospitalet Nissan tancarà al desembre totes plantes

Economia.

Cal remarcar que la seu central esta a l’ Hospitalet i dues de les filials es troben al Prat i a Sant Andreu de la Barca.
Cal remarcar que la seu central esta a l’ Hospitalet i dues de les filials es troben al Prat i a Sant Andreu de la Barca.

Generalitat, Diputació, el Consell Metropolità i Comarcal a banda de diversos ajuntaments i evidentment sindicats, patronals i partits polítics han manifestat la seva perplexitat alhora que decepció, encara podria quedar una escletxa per salvar els 20.000 llocs de treball directes e indirectes, però tot indica que la multinacional nipona marxarà definitivament.

Davant de l’anunci oficial de l’empresa Nissan Motor confirmant el tancament dels seus centres de treball a Catalunya, afectant a més de 3.000 treballadors de forma directa i 20.000 de forma indirecta, el Govern de la Generalitat i les organitzacions empresarials i sindicals amb representativitat legalment reconeguda de Catalunya, manifesten el rebuig a l’anunci de tancament dels centres de treball de la companyia Nissan Motor a Catalunya i la greu preocupació per l’impacte econòmic i social que pugui tenir, així com la forma d’anunciar aquesta decisió amb tant breu marge de temps. 

Insten a Nissan a reconsiderar la decisió per responsabilitat davant dels seus treballadors i treballadores, davant de les empreses proveïdores i davant del territori que l’ha acollit els últims 40 anys.

Es comprometen a continuar treballant per mantenir l’activitat de Nissan i el seu parc de proveïdors a Catalunya i posen en valor la unitat d’acció de les diferents administracions, patronals i sindicats per evitar que es confirmi el tancament definitiu dels centres de treball a Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article