ERC l’Hospitalet reclama desenvolupar mesures efectives per reactivar i dinamitzar el comerç de proximitat el teixit industrial i crear ocupació de qualitat

Política.

Els republicans han estès la mà durant tota la pandèmia.
Els republicans han estès la mà durant tota la pandèmia.

Esquerra Republicana ha instat al govern municipal a impulsar un pla de reactivació econòmica per ajudar a superar els efectes de la crisi de la Covid-19 en el teixit productiu i econòmic de l'Hospitalet.

Tal i com ha fet en els plens dels mesos d’abril i maig, els republicans han proposat que l'Ajuntament desenvolupi un paquet de mesures orientades a facilitar la reactivació econòmica i millorar la liquiditat dels autònoms i les petites i mitjanes empreses.

Entre les propostes presentades, des d'Esquerra Republicana defensen crear una partida econòmica a fons perdut per ajudar al petit comerç i les petites i mitjanes empreses, i que l'Ajuntament estableixi noves bonificacions en impostos i taxes per a autònoms i petites i mitjanes empreses, així com microcrèdits al 0% d'interès per aquests sectors.

Una altra de les propostes republicanes és desenvolupar un pla d’impuls i modernització dels polígons de la carretera del Mig i de Pedrosa, i treballar per augmentar la inversió en innovació i incentivar la cooperació público-privada per tal de promoure ocupació de qualitat.

Esquerra Republicana també ha proposat posar en marxa una campanya per incentivar i dinamitzar el comerç local, els mercats i els eixos comercials, amb accions efectives i amb dotació de recursos que inclogui aspectes com la digitalització, la venda online i el repartiment a domicili.

En l'àmbit fiscal, des de la formació republicana han plantejat la creació d'una taxa municipal al comerç electrònic de grans empreses, que reverteixi directament en potenciar polítiques orientades a reforçar el petit comerç.

El portaveu municipal i cap de l'oposició, Antoni Garcia, ha manifestat que “necessitem amplis acords i polítiques efectives i valentes a l'Hospitalet per reactivar el comerç local i la petita i mitjana empresa, que són el motor econòmic de la nostra ciutat”, i ha afegit que “aquesta crisi no la poden tornar a pagar els comerciants, els treballadors, els petits empresaris i els autònoms”.

En aquest sentit, Antoni Garcia ha defensat que “ens cal un model econòmic diversificat, dinàmic i que creí ocupació de qualitat, i que ens permeti reimpulsar l'Hospitalet”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article