Dimecres 10 de juny han convocat 4 hores de vaga i una acció de protesta a Akzo Nobel de Vallirana

Economia.

Avui a la tarda hi ha prevista la reunió de mediació de la vaga amb el Departament de Treball.
Avui a la tarda hi ha prevista la reunió de mediació de la vaga amb el Departament de Treball.

La direcció, segons CCOO “ha posat sobre la taula una modificació substancial de les condicions laborals de la plantilla i la supressió del procés continu, cosa que suposaria l’acomiadament d’onze persones.”

Asseguren que “davant la impossibilitat d’arribar a un acord amb l’empresa per revertir aquestes decisions, el comitè d’empresa ha convocat la plantilla a una jornada de mobilització en defensa de les condicions i els llocs de treball.”

El dimecres 10 de juny s’han convocat dues hores de vaga per torn de treball, concretament de 12 a 16 hores. A les 12 hores, les treballadores i treballadors es concentraran a les portes de l’empresa, situada al polígon industrial Can Prunera (c. del Penedès, 1-3) per manifestar el seu rebuig a les mesures que planteja la direcció.

Sobre les 13 h sortiran en manifestació en direcció cap a l’Ajuntament de Vallirana (carrer Major, 329), on està previst que els rebi l’alcaldessa i on es concentraran per demanar el suport del consistori. CCOO d’Indústria dona suport a les reivindicacions de la plantilla i els acompanyarà en aquesta jornada de mobilització.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article