La Xarxa de Biblioteques Municipals va obrint gradualment els seus espais

Cultura.

Tots els préstecs vigents s'han prorrogat fins al 31 de juliol i les reserves pendents es poden recollir fins al 22 de juny.
Tots els préstecs vigents s'han prorrogat fins al 31 de juliol i les reserves pendents es poden recollir fins al 22 de juny.

Com que cada equipament obre amb unes condicions diferents segons el territori i la fase on es trobi, recollim les informacions pràctiques sobre l'obertura de les biblioteques.

Els usuaris de cada biblioteca reben un correu electrònic informant-los de la reobertura, sempre que tinguin seleccionada l'opció de rebre informació de la biblioteca. Si no és el cas, cal consultar el web de la biblioteca o els seus perfils a les xarxes socials per confirmar que està oberta abans d'anar-hi.

Pel que fa als bibliobusos, el servei es reprendrà durant aquest mes de juny, per saber quin dia es reinicia el servei a cada municipi cal informar-se al web del bibliobús, a les seves xarxes socials o bé a l'ajuntament corresponent.

És possible que les biblioteques sol•licitin cita prèvia, així que abans d'anar-hi cal confirmar si s'ha de demanar hora o no, faciliten un formulari per fer aquesta sol•licitud.

Un cop feta, la biblioteca es posarà en contacte amb l'usuari per concretar dia i hora. Si la biblioteca que busquem no és al llistat, cal posar-se en contacte directament amb la biblioteca. Es pot consultar l'apartat d'ajuda per a tots els temes relacionats amb la reobertura de les biblioteques i bibliobusos.

Tot i la imminent obertura de tots els equipaments, les propostes virtuals continuen actives, a la Biblioteca Virtual es poden consultar les diverses activitats virtuals de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Així mateix, a la plataforma de préstec eBiblio Catalunya es pot accedir a un munt de llibres, pel•lícules, diaris i revistes, i altres recursos en format digital.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article