ERC vol que l'Ajuntament de l'Hospitalet es personi com a acusació i una comissió sobre la presumpta corrupció al Consell Esportiu

Política.

Els republicans demanen al consistori actuar amb total transparència, proporcionant tota la informació i col•laborant activament amb la justícia i amb l’oposició.
Els republicans demanen al consistori actuar amb total transparència, proporcionant tota la informació i col•laborant activament amb la justícia i amb l’oposició.

Cal remarcar que després que els republicans enviessin aquesta proposta, la situació pels socialistes que governen la ciutat es complica ja que Jaume Graells, un dels Tinent alcalde del PSC que va optar per denunciar aquestes possibles irregularitats, va dimitir.

Per la seva banda Esquerra Republicana portarà al Ple d'aquest mes de juny una proposta perquè l'Ajuntament de l'Hospitalet posi en marxa una comissió per estudiar els fets recents entorn les presumptes irregularitats econòmiques al Consell Esportiu de la ciutat, que han suposat la detenció i posterior posada en llibertat amb càrrecs de dos regidors de l'equip de govern del PSC. També es demana que el consistori es personi com a acusació en el cas de confirmar-se la investigació per defensar els interessos dels veïns i veïnes.

Amb aquesta iniciativa, la formació republicana vol que l'Ajuntament liderat per Núria Marín, “es comprometi a actuar amb transparència, permeti estudiar i analitzar la documentació econòmica del Consell Esportiu, i poder fer un seguiment de la causa judicial, l'abast i les possibles responsabilitats que se'n derivin.”

El portaveu republicà i cap de l'oposició, Antoni Garcia, ha manifestat que “respectant la presumpció d'innocència, tenim l'obligació com a representants públics d'actuar amb la màxima transparència i rigor per defensar els interessos dels veïns i veïnes de l'Hospitalet”.

En aquest sentit, el portaveu republicà ha anunciat que “per això demanarem també que l'Ajuntament de l'Hospitalet, de confirmar-se els delictes, es personi com a acusació particular per defensar l'interès públic”.

Finalment, els republicans exigeixen a l’equip de govern socialista que faci un exercici de transparència i que comparteixi la informació i documentació disponible amb els grups de l’oposició.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article