Comença la transformació de la B-224 que connecta el Baix Llobregat amb l’ Anoia

Societat.

Les obres compten amb un pressupost de 50.000 euros i tindran una durada de dues setmanes.
Les obres compten amb un pressupost de 50.000 euros i tindran una durada de dues setmanes.

Cal recordar que el projecte pel desdoblament entre Sant Esteve Sesrovires i Martorell està en redacció, el projecte de traçat del desdoblament de la B-224 de dos quilòmetres de longitud, entre la rotonda del polígon Anoia, a Sant Esteve Sesrovires, i el carrer del Puig del Ravell, a Martorell, resta per definir encara.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat obres de millora de la seguretat viària a la B-224, entre Masquefa i Sant Llorenç d’Hortons, amb els treballs previs d’implantació i senyalització.

Aquesta obra inclou com a principal actuació la implantació d’un separador de fluxos per a reforçar la separació dels dos sentits de la circulació i, així, reduir el risc de xocs frontals.

L’execució dels treballs podrà comportar afectacions al trànsit, que consistiran en el desviament del trànsit pels vorals quan sigui necessari pels treballs en la zona de separador de fluxos, de dilluns a dijous de 8 a 18 hores, i divendres de 8 a 14 hores.

La B-224, de la xarxa bàsica de carreteres de la Generalitat, és un dels principals eixos de comunicació entre l’Anoia i el Baix Llobregat. Discorre entre Vallbona d’Anoia –on connecta amb l’Eix Diagonal (C-15)– i Martorell –on enllaça amb l’A-2 i l’AP-7.

Unint altres municipis com Piera, Masquefa, Sant Llorenç d’Hortons i Sant Esteve Sesrovires. Entre Vallbona i Piera té un trànsit de 5.500 vehicles diaris i a Sant Esteve Sesrovires, de 18.200 vehicles, i arriba fins als 25.000 vehicles a l’entorn de Martorell.

Territori i Sostenibilitat està treballant en els projectes de millora integral d’aquesta carretera, dividits en tres trams, en funció de seves característiques de traçat, funcionalitat i trànsit: Vallbona d’Anoia - Masquefa; Masquefa – Sant Esteve Sesrovires i Sant Esteve Sesrovires - Martorell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article