Els petards només es podran llençar a Sant Joan Despí dins de zones específiques

Societat.

Algunes veus ja alerten que serveixi de precedent i posi en perill aquesta festa de cara a l’ any vinent repetint la mesura augmentant les restriccions.
Algunes veus ja alerten que serveixi de precedent i posi en perill aquesta festa de cara a l’ any vinent repetint la mesura augmentant les restriccions.

Davant la situació actual d’emergència sanitària per la COVID-19 i atenent a les recomanacions i normatives de les autoritats, l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha establert un seguit de mesures per celebrar la revetlla de Sant Joan “amb garanties de seguretat.”

D’aquesta forma, durant aquests dies queda prohibit llençar petards de categoria F2 (risc mitjà) i F3 (risc alt) a tot el nucli urbà, llevat dels llocs destinats a tal efecte que estaran convenientment delimitats i senyalitzats.

La categoria dels petards (F1, F2 i F3) ha d’estar degudament indicada a l’embolcall (al final de la informació podeu consultar les característiques de les diferents categories de petards).

L’Ajuntament habilitarà espais específics, exclusius, delimitats i degudament senyalitzats destinats al llançament de petards, que seran d’ús obligatori per llençar els de categoria F2 i F3.

Aquests espais senyalitzats es trobaran al recinte firal, la pista esportiva del carrer de Torreblanca (al costat de les pistes de petanca, Espai central del parc Fontsanta i a l’aparcament regulat del carrer de la Creu d’en Muntaner (al costat dels mòduls de l’IES Jaume Salvador i Pedrol).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article