Trànsit farà un operatiu especial aquest primer cap de setmana de mobilitat no restringida

Societat.

El Servei Català de Trànsit demana extremar la precaució en la conducció.
El Servei Català de Trànsit demana extremar la precaució en la conducció.

Al llarg d’aquest cap de setmana els Mossos d’Esquadra desplegaran 749 efectius i faran 476 controls per tal de desenvolupar tasques de vigilància i augmentar la seguretat viària dels usuaris.

A més, en previsió d’aquest increment de la mobilitat i per tal d’augmentar la capacitat viària i minimitzar possibles retencions, des del Servei Català de Trànsit s’habilitaran diverses mesures especials de circulació tant en l’operació sortida com al retorn del cap de setmana.

Convé destacar que diumenge, entre d’altres mesures, s’instal•laran carrils addicionals a l’AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès i a la C-32 entre Gavà i l’Hospitalet de Llobregat i a més, el carril bus-VAO de la C-58 estarà obert a tots els vehicles.

Des de l’SCT es recorda que conduir és sempre una activitat de risc que requereix la màxima atenció i que distreure’s amb el mòbil mentre es condueix provoca accidents; que la conducció és totalment incompatible amb el consum d’alcohol i altres drogues.

Que els excessos de velocitat provoquen accidents i incrementen la gravetat de la lesivitat i que és imprescindible que tots els ocupants del vehicles utilitzin sempre i en tots els trajectes els sistemes de seguretat passiva corresponents.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article