Els Bombers han hagut d’ intervenir a Molins de Rei per socórrer a un ciclista en estat greu i a Esplugues per desenes de contenidors cremats

Societat.

Amb el desconfinament tornen els problemes a la via pública.
Amb el desconfinament tornen els problemes a la via pública.

Dissabte, els Bombers de la Generalitat han treballat en diversos serveis de rescat al medi natural: Madremanya, Molins de Rei, Vall d'en Bas, Sitges, Castellar del Vallès, Osor i Vilaplana.

A Madremanya (09.43 h) dues dotacions hem treballat en el rescat d'un ciclista accidentat a la zona de la Font. Poc després, a Molins de Rei (10.03 h) també hem treballat, amb tres dotacions, en el rescat d'un ciclista accidentat a una pista forestal, de difícil accés, que va fins a la Rierada.

Un excursionista s’ha accidentat al Rasos de Manter, a la Vall d’en Bas (avís 11.57 h). Hem activat l’helicòpter amb GRAE (Grup d’Actuacions Especials) per fer el rescat de l’accidentat, amb dolor costal, i l’hem evacuat fins on esperava l’helicòpter del SEM (Sistema Emergències Mèdiques), que ha fet el seu trasllat.

Una escaladora ha caigut i s’ha fet mal al turmell al sector d’escalada Penya Ginesta de Sitges (avís 12.29 h). Hem fet un gruatge amb l’helicòpter i personal GRAE i hem traslladat la ferida fins a l’heliport de la Pleta, on l’esperava l’ambulància del SEM.

També hem desplaçat una dotació terrestre de Bombers Quasibé a la mateixa hora (avís 12.30h), dos ciclistes s’han accidentat a una pista forestal a la zona de Can Cadafalc, a Castellar del Vallès. Hem activat l’helicòpter amb GRAE amb el suport d’una dotació terrestre.

Els ciclistes han estat evacuats per l’ambulància i l’helicòpter del SEM. Ja a la tarda (avís 17.19h), un motorista ha fet una sortida de via mentre circulava per una pista forestal a la zona de Mare de Deu del Coll, a Osor, i ha caigut per un desnivell d’uns 15 metres.

El motorista ha anat a parar al riu. Hem activat 4 dotacions terrestres i l’helicòpter amb la unitat GRAE que, a causa de les condicions meteorològiques, no ha pogut arribar fins al lloc de l’accidentat i els efectius de rescat han fet el darrer tram amb vehicle.

També aquesta matinada els bombers han treballat, a Esplugues de Llobregat, en 2 serveis per incendis urbans a les 04.44h al c/ Bruc un incendi ha afectat 4 contenidors i 3 vehicles i a les 04.47h x la zona del c/ Mahatma Gandhi, afectat 4 contenidors i 5 vehicles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article