Trànsit prepara un operatiu especial de control de drogues i alcohol per la revetlla de Sant Joan al Baix Llobregat

Societat.

Es preveu que sortiran de la zona d’influència de la capital catalana prop de mig milió de vehicles que passaran pel Baix llobregat.
Es preveu que sortiran de la zona d’influència de la capital catalana prop de mig milió de vehicles que passaran pel Baix llobregat.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat del director del director general de la Policia, Pere Ferrer, del director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, de la directora general de Protecció Civil, Isabel Ferrer, del director del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya, Joan Delort, i del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo, ha presentat el dispositiu especial del Departament d’Interior per a la revetlla de Sant Joan.

El conseller ha iniciat la seva intervenció afirmant “celebrarem la revetlla però ho farem de forma diferent a com ho havíem fet els anys anteriors”.

“A les mesures de seguretat i prevenció habituals pel que fa a la mobilitat, a evitar incendis, a la prevenció amb el foc i pirotècnia aquest any sumem les mesures de prevenció contra la Covid-19”, ha insistit.

En aquesta línia, Buch ha demanat a “tots els catalans i catalanes que tinguin la guàrdia ben alta, volem una revetlla segura”. Buch ha explicat que el dispositiu especial que el Departament d’Interior ha planificat “contempla un reforç d’efectius del cos de Bombers de la Generalitat amb l'obertura de parcs de bombers voluntaris i reforçant també les sales d’emergències”.

Pel que fa al telèfon d'emergències 112, “la nit de la revetlla és la que més trucades rep i enguany el reforç serà del 280%”. El titular d’Interior ha destacat “els 1.400 controls que duran a terme els Mossos d’Esquadra, a partir d’avui i fins el dia 24 de juny, 205 dels quals seran per detectar consums d’alcohol i drogues”.

Pel que fa a la mobilitat, el conseller ha demanat “prudència i precaució a les carreteres ja que la previsió és que surtin mig milió de vehicles de l'àrea metropolitana”.

El conseller ha finalitzat la seva intervenció amb el desig que “tothom pugui gaudir de la revetlla després de mesos de confinament i amb el record de les persones que ens han deixat”. Buch també ha volgut fer un agraïment especial “a tots els servidors públics que han treballat de valent durant aquests mesos per a que tots nosaltres estiguéssim protegits”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article