Mossos d'Esquadra i la Policia Local del Prat desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial valorada en més de 120.000€

Societat.

La intervenció va permetre detenir tres homes responsables de la plantació per tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.
La intervenció va permetre detenir tres homes responsables de la plantació per tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria del Prat de Llobregat van detenir, el dilluns 9 de juny, tres homes de nacionalitat espanyola, de 33 als 52 anys i veïns del municipi, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar el mes d'abril quan agents de la Policia Local del Prat de Llobregat van tenir coneixement d'una possible plantació al municipi.

Finalment, en el marc d'una actuació conjunta entre agents de la Policia Local i agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria del Prat de Llobregat, el 9 de juny es va localitzar i desmantellar la plantació indoor de marihuana que es trobava a l'interior d'una nau industrial situada al municipi.

La intervenció policial, tutelada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 en funcions de guàrdia i sustentada en les investigacions dutes a terme a partir d'informació compartida entre els dos cossos policials, va permetre la intervenció d'unes 600 plantes de marihuana en estat de creixement, repartides entre dues cambres perfectament habilitades a l'interior de la nau, i la inhabilitació de tota la infraestructura necessària per a un cultiu d'aquest tipus.

Així mateix es van detenir tres persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, en la seva vessant de tràfic de substàncies estupefaents i per un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric.

Segons una valoració de la plantació en el moment de la intervenció policial, aquesta podria tenir un valor en el mercat il•legal de 121.000 euros.

En relació a la defraudació elèctrica, la companyia subministradora valora el consum realitzat de manera fraudulenta en un total de 29.000 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article