Troben el cadàver d’ una dona al riu Llobregat entre Abrera i Olesa

Societat.

Una imatge de l’ operatiu que es va posar en marxa per localitzar a la dona desapareguda.
Una imatge de l’ operatiu que es va posar en marxa per localitzar a la dona desapareguda.

Efectius dels Bombers de la Generalitat van trobar dilluns al riu Llobregat, entre els termes d’Olesa i Abrera, el cos sense vida d’una dona.

Tot i que encara no hi ha confirmació oficial, podria tractar-se d’una dona de 82 anys veïna d’Olesa de la qual s’havia denunciat la desaparició aquest diumenge al matí.

Després d’una primera jornada de recerca, aquest diumenge, l’operatiu s’havia reprès avui, coordinat pels Bombers de la Generalitat (amb la unitat GRAE i l’aquàtica), i amb la participació d’efectius de les policies locals d’Olesa, Abrera i Esparreguera, així com Mossos d’Esquadra amb la unitat aèria (amb càmera tèrmica), els departamentd de Medi Ambient i gestió de l'Espai Públic de l’Ajuntament d’Olesa, Protecció Civil i ADF d’Olesa.

El centre de coordinació de l’operatiu s’ha instal•lat de bon matí a la Casa de Cultura, des d’on s’havia organitzat la zona a cobrir, concretament la llera del riu Llobregat.

Ha estat a mig matí quan l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat han localitzat al riu un cos sense vida. Les circumstàncies de la mort i la identitat de la finada es determinaran en la investigació oberta pels Mossos.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article