Marta Roig nº2 d’ ERC s’ incorpora al govern municipal com a no adscrita per donar majoria absoluta al PDeCat

Política.

Roig (al mig de la foto darrere de Mercè Esteve) s’incorpora al govern en el que podria ser un cas tapat pels republicans de trànsfuga.
Roig (al mig de la foto darrere de Mercè Esteve) s’incorpora al govern en el que podria ser un cas tapat pels republicans de trànsfuga.

El consistori de Begues també ha sofert modificacions per qüestions externes com altres ajuntaments a mida que passen els anys de govern.

Cal recordar que es va presentar com a número dos per ERC com a independent, Roig especifica el seu perfil públic a Twitter i es presenta com a “Mare de 5 fills. Regidora a Begues. Activista, ecologista, feminista i lluitadora. La meva virtut, la paciència. Advocada civil i penal”.

El govern municipal (format fins ara per 6 regidores i regidors del grup municipal de Junts per Catalunya) incorpora la regidora del grup no adscrit Marta Roig a tasques de govern.

D’aquesta manera, “s’avança en un dels objectius del present mandat, ja apuntat en el discurs d’investidura de Mercè Esteve com a alcaldessa de Begues, ara fa un any: construir el futur de Begues amb el major nombre d’aportacions” i "crear un ajuntament que estigui presidit pel diàleg en positiu i per les ganes de sumar”.

Marta Roig, s’incorpora al govern com a tinenta d’alcaldia de Drets Civils i Plans de Millora. En aquest sentit, la nova Àrea de Drets Civils impulsarà les polítiques d'Igualtat del consistori. Integra la Regidoria de la Dona i LGTBI+, treballant per promoure la perspectiva de gènere en tot l'àmbit d'actuació de l'administració local.

Alhora, integra la Regidoria de Salut i Consum, amb la perspectiva de vetllar pels drets de la ciutadania a l'accés a una sanitat de qualitat i a la seva protecció com a persones consumidores.

Aquesta nova àrea assumeix com a propi el foment del civisme i la convivència ciutadana, precisament en benefici de la bona convivència entre drets i deures, la Regidoria de Plans de Millora s'encarregarà de l'elaboració d'eines de planificació del municipi.

Amb l'objectiu d'avançar en la innovació i la qualitat com a signes distintius de l'administració local, dotant el poble de plans organitzatius amb perspectiva de futur.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article