Vuit vehicles elèctrics Nissan Leaf substitueixen altres vuit vehicles de benzina d' entre 13 i 20 anys d'antiguitat a Castelldefels

Societat.

Nous vehicles elèctrics d'emissions zero s'incorporen a la flota de vehicles de l'Ajuntament que s'utilitzen per traslladar i comunicar notificacions.
Nous vehicles elèctrics d'emissions zero s'incorporen a la flota de vehicles de l'Ajuntament que s'utilitzen per traslladar i comunicar notificacions.

S’ empren per tràmits amb altres institucions i administracions de fora de la ciutat quan és necessari, fer inspeccions, cobertura informativa dels mitjans de comunicació municipal (Ràdio Castelldefels i CastelldefelsTV), entre d'altres.

Aquesta nova aposta per vehicles respectuosos amb el medi ambient és una mostra del compromís de l'Ajuntament per fer passes en la lluita contra el canvi climàtic i a favor d'un model de mobilitat sostenible.

L'elecció de vehicles de zero emissions assegura la reducció dels problemes de contaminació, redueix els nivells de concentració de CO2 així com la contaminació acústica a la nostra ciutat.

En termes financers, la flota de vehicles municipals és molt envellida, i els costos de manteniment eren molt elevats; a més, tenien una classificació del seu potencial contaminant elevada, de conformitat amb la Direcció General de Trànsit.

L'adquisició s'ha realitzat mitjançant el conveni que l'Ajuntament de Castelldefels té amb l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Mitjançant la central de compres de l'associació, els municipis associats poden accedir a productes i empreses ja homologades.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article